321 283 283
Ignác, Virgínia Karolina Balázs
  • 01
  • :
  • 47
  • :
  • 31
°C Virginia
2023 Csütörtök
Február 02

Közösség kicsit másképp

Ismerősök, Akciók, Ajánlatok csak NEKED!

www.megyeportal.hu

Súgó

Új tag vagy a .megyeportal.hu oldalain? Olvasd el a "Súgó"-t, a végén kattints az "Elolvastam" gombra. Amíg ezt nem teszed meg a "Súgó" sűrűn fog "zaklatni"!

A rendszert magánszemélyek és vállalkozók is egyaránt használhatják. 


Belépés

A belépés a regisztrált felhasználók által megadott e-mail címmel és jelszóval történik.

Regisztráció folyamata

1. Kattints a nyitóoldalon elhelyezett „Regisztráció” feliratra.
2. A megjelenő adatlapon válaszd ki, hogy Cégként vagy Magányszemélyként regisztrálsz. Egyéni vállalkozók is a amennyiben a rendszer üzleti oldalát is ki akarják használni, a Céges regsiztrációt válasszák.
3. A valós adataiddal töltsd ki az adatlapot (név, cím, elérhetőség,) Válassz egy jelszót fontos, hogy számodra könnyen megjegyezhető legyen a hibák elkerülése végett.
4. Az Általános Szerződési Feltételek elolvasása és elfogadása után rögzítheted profilodat a „Regisztráció”  gombra kattintva.
5. Ezután a megadott e-mail címedre néhány percen belül elküldjük a regisztrációd visszaigazoló levelét, benne az aktiváló linkkel - amire rákattintva aktiválhatod a regisztrációd. 
6. Az e-mailben megkapott linkre kattintva a .megyeportal.hu weboldala  jelenik meg, immár az adataiddal bejelentkezve.  Üdvözlünk az oldalunkon, regisztrációd sikeres volt!

Elfelejtett jelszó

Az elfelejtett jelszó linkre kattintva tudod lekérni a rendszertől a belépési lehetőségedet, amennyiben elfelejtetted azt.

Hírfolyam

HĂ­rfolyam.jpg
   Kattints a képre nézd meg nagyban

Bejelentkezés után a közös rendszer hírfolyam oldalára lépünk be. Ez az oldal a rendszer alapvető eleme. Itt láthatjuk mindazt, amit a tagok írnak fel. Az információkat egy „beviteli” dobozon keresztül tudjuk a rendszerbe beírni.

A Hírfolyam a regisztrált vállalkozó tagok által bevitt programokat, magazin (PR cikkek, érdekes ötletek, újdonságok, termékleírások, utazási célpontok stb.) bejegyzéseit, Akció-Ajánlatait minden tagnak megjeleníti.

A ’Csak úgy…” bejegyzéseket az ismerősnek felvett cégek, magánszemélyek láthatják.

Beviteli doboz

A "hírfolyamban" megjelenő bejegyzések felvitelére szolgáló felület, melynek teljes kihasználtság esetén négy része van:  ’Csak úgy…’, Magazin, Akció/ajánlat, Programok.

beviteli_doboz.jpg

Magánszemélyek: "Csak úgy..."
Cégek: "Csak úgy...", "Magazin", "Akciók/Ajánlatok", "Programok"

"Csak úgy..."

A beviteli doboz "Csak úgy…" felülete minden felhasználó számára elérhető. A bejegyzéshez  1 darab kép  vagy link tölthető fel.

Cégek, vállalkozók és magánszemélyek "Csak úgy..." bejegyzései díjmentesek, ezek a bejegyzések nem tartalmazhatnak vállalkozói hirdetéseket, árukra és szolgáltatásokra való figyelemfelhívást. Az ilyen jellegű bejegyzéseket az üzemeltető jogosult törölni. 

Cégek, vállalkozók és magánszemélyek "Csak úgy..." bejegyzései csak az  ismerőseik láthatják.

A beviteli doboz további funkciói csak céges regisztrációval válik elérhetővé.

Magazin

A beviteli doboz része, melyhez céges regisztráció szükséges. Amennyiben rendelkezel céges regisztrációval, PR cikkeket vihetsz  fel a rendszerbe vállalkozásodról, újításaidról, vállalkozásod fejlődéséről, írhatsz érdekes / új termékeidről, szolgáltatásaidról, melyek a hírfolyamban minden regisztrált tagnak megjelennek.

Akció/Ajánlat

A beviteli doboz része, melyhez céges regisztráció szükséges. Amennyiben rendelkezel céges regisztrációval akciókat-kedvezményeket, új ajánlatokat vihetsz fel a rendszerbe, melyek a hírfolyamban minden regisztrált tagnak megjelennek.

Programok

A beviteli doboz része, melyhez céges regisztráció szükséges. Amennyiben rendelkezel céges regisztrációval program ajánlatokat vihetsz fel a rendszerbe. Írhatsz céges rendezvényeidről, eseményekről melyen részt veszel vagy ajánlod ismerőseidnek és a Portal Klub tagjainak, melyek a hírfolyamban minden regisztrált tagnak megjelennek.

Link beszúrás bejegyzésbe

link_beszuras.jpg

Másold be a a "Bejegyzési dobozba" azt a linket, amit szeretnél megosztani a hírfolyamodon. Várd meg amíg a rendszer behozza a megosztani kívánt linket. Fűzz hozzá megjegyzést és oszd meg a tartalmat.

Amennyiben nem akarod megosztani a behozott kis képet, akkor a bal felső sarokban található "X"-el eltüntetheted azt és csak maga a link lesz látható. Teljesen el akarod tüntetni, akkor kattints a "Mégse" gombra és írj új bejegyzést.

Bejegyzés szerkesztése, törlése, bejelentése

szerkesztes_torles.jpg

A rendszerbe felvitt szöveges bejegyzésedet, a bejegyzés jobb felső részénél, a lenyíló menüben  tudod  változtatni, javítani vagy törölni.

Ha olyan bejegyzéssel vagy megjegyzéssel találkozol, amely sérti a tartalmakra vonatkozó irányelveinket, bejelentheted a visszaélést részünkre.

Üzenet a megosztónak

Ăźzenet_a_megosztĂłnak.jpg

A bejegyzések alján találod meg azt a lehetőséget, hogy üzenetet küldj annak, aki a bejegyzést a rendszerbe felvitte. Írd be üzeneted, amikor végeztél nyomd meg az Üzenet gombot.

Partner bejegyzéseinek elrejtése

bejegyzesek-elrejtese.jpg

A Hírfolyamban lévő bejegyzések jobb felső sarkában a lenyíló menüben található a "Partner bejegyzéseinek elrejtése". Erre rákattintva tudjuk a kiválasztott partner bejegyzéseit elrejteni hírfolyamunkról.

Letiltott partner bejegyzések újbóli megjelenítése

bejegyzesek_ujbol_megjelenitese.jpg

Az "Ismerőseim" menüpont alatt a kiválasztjuk a letiltott partnerünket. A Névjegykártya jobb felső sarkában található lenyíló menüben található "Bejegyzések megjelenítése" kiválasztása után hírfolyamunkban ismét megjelennek a kiválasztott partner bejegyzései.

Az oldalon mindig megjelenő menüpontok

Felső menüpontok:

felsomenu.jpg

-    Hírfolyam:
Regisztrált tagok által bevitt információk jelennek meg.

-    Üzeneteim:
 A rendszeren belül kapott üzeneteket lehet megnézni, üzeneteket írni.

-    Ismerőseim:
Lehetőség van ismerősök felvételére. Cégekből és magánszemélyekből építhetünk csoportot magunk köré. Magunkról, cégünkről, aktualitásokról, ajánlatokról oszthatjuk meg információinkat velük.

-    Akció-Ajánlat:
Amenniyben cégként regisztráltunk akciókat, kedvezményeket vihetünk fel a rendszerbe, amelyek a hírfolyamban minden tagnak megjelennek, akár cég, akár magányszemély.

-    Cégkereső:
A tagok használják ezt a keresőt, ahol információt kapnak a regisztrált cégekről, kereshetnek szakembereket, termékforgalmazókat.

Személyes felület, jobb felső rész

szemelyes_felulet.jpg

Az oldal jobb felső mindig látható részen található a felhasználó neve, a cég logója, itt tudunk meghívót küldeni ismerőseinknek, megtekinthetjük adatlapunkat, névjegykártyánkat, és itt van elhelyezve egy kártyaellenőrző, ahol partnereink ellenőrizhetik a kiadott klubkártyák tulajdonosait. A "Saját bejegyzéseim" menüre kattintva a Hírfolyamban csak azok a megosztások jelennek meg amelyeket te vittél vel.

A meghívó küldése és belépésszámláló is itt található.

Beállítások, Profil lenyiló menü

Lenyilomenu.jpg

Az itt található menüpontokkal testre szabhatjuk fiókunkat és információkat kaphatunk  a működésről.

-    Profilom:
Szerkeszthetjük adatlapunkat, beállíthatjuk alapadatainkat, írhatunk informácókat magunkról, megírhatjuk cégismertetőnket, tölthetünk fel képeket magunkról, vállalkozásunkról. Megadhatjuk, változtathatjuk elérhetőségünket, cégünk  tevékenységi köreiket, megadhatjuk a rendszerben keresőszavainkat.

-    Beállítások:
Beállíthatjuk milyen hírleveleket kapjunk meg  a rendszerben regisztrált e-mail címünkre.

-    Hirdetés:
A rendszerben történő hirdetés folyamatáról kapunk információt.

-    Súgó:
A rendszer működésével felmerülő kérdéseinkre kapunk választ.

-    Help Desk:
A Súgóban nem megtalált kérdéseket, észrevételeinket küldhetjük el ezen a felületen közvetlenül a .megyeportal.hu supportjának. 2 munkanapon belül kapsz válasz észrevételeidre, kérdéseidre.

-    Profil törlése
Itt tudod törölni a profilodat. A törlés, véglegesítésére 2 nap múlva kerül sor, addig visszaállíthatóak az adatok, amennyiben meggondolod magad és jelzed nekünk.

-    Kijelentkezés:
A rendszerből való kijelentkezés felülete.

A felület jobb oldala

Friss hírek jelennek meg, magyar napilapokból. A nap friss belföldi, külföldi, sport, bulvár és egyéb hírei.

A felület bal oldala

Banner hirdetések jelennek meg rotációs rendszerben, állandó jelleggel

Adatlap

Magánszemély:
Az adatlapon 4 db 150x150px méretű kép elhelyezésére van lehetőség. Megjelenik a neved, innen az adatlap tulajdonosának azonnal elküldhetjük a névjegykártyánkat. Az adatlapon nézhetjük meg mit írt magáról tulajdonosa és elérhetőségeit, ha adott meg.

Cég, vállalkozás:
Az adatlapon 4 db 150x150px méretű kép elhelyezésére van lehetőség. Megjelenik a cég neve, logója, és innen az adatlap tulajdonosának azonnal elküldhetjük a névjegykártyánkat. Az adatlapon megnézhetjük a cégismertetőt, a cég tevékenységi köreit, elérhetőségét, akcióit, ajánlatait. Megtudhatjuk azt is, hogy az adatlap tulajdonosa a Portal Klubkártyára milyen kedvezményt nyújt.

Adatlap – Akció, Ajánlat

Az Akció-Ajánlat rész a „Beviteli dobozban” kerül felvitelre, és megjelenik, a Hírfolyamban, az Akciók-ajánlatok aloldalon, a cégadatlapon, és hírlevélben megkapja minden feliratkozott regisztrált partner és klubtag.

Névjegykártya

A tagok névjegykártyát küldenek egymásnak. Amennyiben elfogadják, akkor a küldő és az elfogadó ismerősökké válnak. Láthatják egymás „Csak úgy…” bejegyzését is.

A Névjegykártyán a küldő alapadatai szerepelnek, elérhetőségei. Lehetőség van a küldő adatlapjának megtekintésére is. Új névjegykártya érkezését az Üzeneteim menüpont alatt láthatjuk, és amennyiben elfogadásra kerül, akkor a küldő bekerül az ismerőseink közé.

Üzeneteim

A rendszeren belül van lehetőség Ismerőseimmel és a rendszer regisztrált tagjaival a kapcsolattartásra,  közvetlen ajánlat küldésére, árajánlat kérésére. Az üzenetek időrendben jelennek meg, megjelölve az új üzenetek beérkezését. Választ az üzenetre azonnal tudunk küldeni az üzenet megtekintésénél.

Ismerőseim

A menüpont alatt az elfogadott névjegykártyák jelennek meg. Lehetőség van keresésre, és a kártyák rendezésére.

Akció-Ajánlat

Lényege, hogy a beírt akciókat, ajánlatokat a rendszerhez regisztrált minden egyes partner megkapja. Előnye, hogy ennek a segítségével több ezer vállalkozáshoz és magánszemélyhez jutunk el. Kihasználható például készletkiürítésre, utolsó darabok eladására, last minute utak hirdetésére és minden olyan kedvezmény, lehetőség bemutatására, amit el akarunk juttatni minél több emberhez, céghez.

Az előző évekhez képest a rendszer egyszerűsödött. Nem kell egy külön felületen felvinni akcióinkat, hanem elegendő, ha a Hírfolyamba írjuk be és azonnal megjelenik minden regisztrált partner hírfolyamában. Megtartva a rendszer sajátosságát, az automatikus hírleveleket, a regisztrált e-mail címre is minden egyes feliratkozott tag megkapja a felvitt új ajánlatokat.

Az ajánlatokat területi lebontásban tudjuk megtekinteni, egyszerűen ki kell választani a megjelenő térképen azt megyét, ahol ajánlatot keresünk és a rendszer kiválogatja nekünk az aktuális lehetőségeket.

Cégkereső

A .megyeportal.hu oldal keresőinek egyik fontos elemét követve itt is egy térképen kell először választanunk, majd beírni a keresett tevékenységet, vagy választani egy tevékenység listából.  A következő lépésben települést kell választanunk majd a "Keresés” gombra kattintva az oldal cégkereső rendszere kidobja a találatokat.

Profilom

A rendszer lehetőséget biztosít a regisztrált partnerek számára, hogy adatlapjukat kezeljék. A Profilom oldal megtalálható a magánszemély vagy a szerződő cég neve, amely nem változtatható, a regisztráció egy konkrét személyhez vagy céghez kötött, másra nem ruházható át.

Ezen az oldalon adhatjuk meg az adatlapon megjelenítendő nevet, amit bármikor szavadon változtathatunk. Ennek azért van jelentősége, mert például egy étteremnek, fitnesz szalonnak, fodrászatnak a neve, nem mindig azonos az azt működtető vállalkozás nevével.

A profil felületen tudjuk a képeket is feltölteni, melyek maximális mérete 170x170 px lehet. A továbbiakban szerkeszthetjük profilunkat, adjuk meg a cég adatait, tevékenységeit, elérhetőségét, a kapcsolattartó személyt. A „kereső szavak” az oldal belső rendszeréhez tartoznak.

Többéves tapasztalatunk azt mutatja, hogy egy felhasználó, aki egy vállalkozást keres egy adott tevékenységre nem biztos, hogy a hivatalos megfogalmazást fogja használni. Pl.. aki gépjárművet, vagy autót keres, az lehet, hogy kocsiként fogja beírni vagy a kismamaruházatra terhesruhák szóval fog keresni. Azok a szavak, amelyek nem jelennek meg a cég adatlapján a rendszerben a céghez tárolódnak, viszont a kereső rendszer érzékeli őket. A két előző példában a terhesruha és a kocsi kerül a kereső szavak közé, a kismamaruházat, az autószerelés, a gépjármű kereskedelem pedig a tevékenységekhez.

Az on-line regisztráló vállalkozások csak az alapfunkciókat érik el, a rendszer teljes kihasználhatósága  szerződés kötés után, díjfizetéssel válik lehetővé, amely ugyancsak személyes tanácsadón keresztül történhet.

Egy regisztrációs adatlap kiegészítését a tanácsadó végzi el véglegesíti az adatokat, cégismertetőt, tevékenységet tölt fel az ügyféllel.

Természetesen a személyes tanácsadója, a Súgó és a Help Desk mindig a segítségére van.

Bármilyen céges on-line regisztráció után egy tanácsadó mindenképpen felveszi a kapcsolatot a regisztráló vállalkozással.

Bármilyen kérdésed van írj nekünk a HELP DESK felületen keresztül!